Tillbehör

Windtrackers, flaggstänger och reservdelar – Vi håller flaggan i topp!

Hjälp mig!

Windtrackersystem

Med en windtracker ser ni till att er reklamflagga exponeras snyggt i alla väder.  Tack vare att flaggan i överkant hängs i en metallpinne som balanseras av en motvikt på andra sidan stången kommer flaggan visa ert budskap även när det är helt vindstilla.

Systemet hissas enkelt upp i flaggstången tillsammans med flaggan och kräver varken specialkunskap eller att flaggstången behöver fällas för att montera den.

Windtracker används oftast till stående flaggor då maxbredden i systemet är begränsad till 150 cm. Önskar man en kortare bredd på flaggan kan du lätt kapa pinnen i rätt längd så den passar just din flagga.

Vid köp av windtracker ingår givetvis windtrackersömnad utan extra kostnad på flaggorna ni beställer.

Detta ingår i vid köp av windtracker

  • Aluminiumarm 1540mm
  • Stödrör 900mm
  • Vinkelfäste
  • Löpring
  • Plastslinga med nippel
  • Fixlock

Motvikt medföljer ej men kan köpas till. Motvikten finns i 3 olika vikter för att passa alla flaggstänger, se rekommenderade vikter för olika flaggstänger nedan.

WindtrackerPris per styck
5-12m flaggstång1 675 kr
14-18m flaggstång1875 kr
Motvikt (9m)280 kr
Motvikt (10-12m)289 kr
Motvikt (14-18m)330 kr

Frakt och moms tillkommer.

Priser

 

Flaggstänger 

Behöver du även en flaggstång så kan vi självklart fixa det också. Vi erbjuder både vanliga flaggstänger samt fasadflaggstänger och självklart i flera olika storlekar.

För pris och mer information vänligen kontakta oss direkt.

Reservdelar

Har fästet till er kioskflagga blåst sönder eller har ni kanske tappat bort motvikten till er windtracker? Ingen fara, vi har stött på det mesta under våra år i flaggbranschen. Kontakta oss och beskriv ert problem så försöker vi hitta en lösning!